Εμπιστοσύνη

Ο Παναγιώτης Λιακόπουλος, δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2005, με συνεχή και πολύπλευρη δικαστηριακή παρουσία καθώς και νομική συμβουλευτική σε θέματα οικογενειακού, αθλητικού,  τραπεζικού, εταιρικού και εν γένει εμπορικού δικαίου.   

Η προσήλωση, υπευθυνότητα και η αδιάκοπη αφοσίωσή του έχουν αποφέρει πολυετείς συνεργασίες και επιτυχίες για το γραφείο. 

Η υπεύθυνη και εξειδικευμένη επαγγελματική αντιπροσώπευση και υποστήριξη των εντολέων μας στη νομική διαχείριση των υποθέσεων, καλλιεργεί  σχέσεις εμπιστοσύνης και δημιουργεί σημαντικές συνεργασίες.

 

Οι κυριότερες συνεργασίες του γραφείου μας είναι οι κάτωθι:

 

  • Νομικός Συνεργάτης της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (E.T.E.) από τα μέσα του 2010.

  • Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρθαγένης από τις αρχές του 2008 έως το 2016 και προσωπικός σύμβουλος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διαυλείας κ. Αλέξιου.

 

  • Νομικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Πειραιά. Ο Σύνδεσμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και λειτουργεί σύμφωνα με τον ιδρυτικό Νόμο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης 1301 του 1982.

  • Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εφέδρων Αξιωματικών (Α.Π.Ο.Ε.Α. - SPFRO) και Μέλος της επταμελής εκτελεστικής επιτροπής της. 

 

  • Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΑΠΟΕΑ με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας μετά από σχετική πρόταση της ΑΠΟΕΑ (Σύμφωνα με το με αριθ. πρωτ. 62 εγγράφου της από 21/4/2021).

 

  • Μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς & Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) - "Institute For International and Hellenic Sports Law"

Σχετικά θέματα

  • Νομικό σημείωμα

    Ο παρών διαδικτυακός χώρος δημιουργήθηκε για να παρέχει γενικές πληροφορίες σχετικά με την νομική επιστήμη. Οι πληροφορίες αυτές δεν μπορεί να θεωρηθούν ως…